Okulumuz Hakkında

Karacasu Anaokulu
Yaylalı Mahallesi Sevenler Caddesi No 9 09370 Karacasu/AYDIN
02564411626
02564411626
https://karacasuanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Güzel bir gelecek için çocukların yeteneklerini en üst seviyeye ulaştırarak kaliteyi yükselten ve okul öncesi eğitimde Karacasu’da en iyiyi hedefleyen bir okul olmak.

MİSYON

Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, karar verebilen, sorun çözebilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguları gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çocuklar yetiştirmek.

BAŞARILAR

* Okulumuz 20.01.2010 tarihinde Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan “BEYAZ BAYRAK” almaya hak kazanmıştır. * Okulumuz sosyal sorumluluk kapsamında Aydın Valiliğinin yürütmekte olduğu “Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi” kapsamında il ikinciliğini alarak çevre konusunda ne kadar duyarlı olduğunu kanıtlamıştır.
Öğretmen :10
Öğrenci :106
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :838
Yemekhane :1
Otopark:1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Öğretim Şekli

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Başlangıç: 08:00 Bitiş: 18:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kaloriferli Sistem

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçemiz İl Merkezine 90 km. mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçemiz 6000 Nüfuslu olup İlçe merkezinde 1 Meslek Lisesi, 1 Kırçeçiçeği Anadolu Lisesi, 1 Düz Lise, 1 Ortaokul, 2 Adet İlkokul, 1 Anaokulu ve ADÜ Meslek Yüksek Okulu vardır.İlçemiz kendine has doğal güzelliklerini hala içinde barındıran, oksijeni bol şirin bir ilçedir. Dünyaca ünlü Afrodisias Antik Kenti de içinde barındıran, eski sıcak demir işçiliği, deri işlemeciliği, testi ve seramik atölyeleri olan pidesiyle meşhur olmuş Ege´nin güzel bir ilçesidir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları